1. februāris, 2018

Tev tas ir jāzina! Atšķirības starp dzirdes aparātiem un pastiprinātājiem!

Dzirdes aparāts vai dzirdes pastiprinātājs?

Kāda ir atšķirība?

Dzirdes pastiprinātājs :

  • neatšķir skaņas pēc veida.
  • nevar pielāgot, pamatojoties uz dzirdes traucējumu veidiem.
  • tas nevar atšķirt balss signālu no fona trokšņa.

Skaņas pastiprinātājs, pirmkārt, ir pastiprinātājs. Ja maināt tā skaļumu, tad visas skaņas būs, vai nu klusākas, vai skaļākas.

Digitālie dzirdes aparāti:

  • fokusējas uz mūsu balsi un sarunām
  • pielāgo individuāli pēc dzirdes traucējuma veida, pakāpes un individuālām vēlmēm.
  • līdzsvaro sarunas sapratni trokšņainā vidē.

 

Tātad skaņas pastiprināšanas ierīce tikai pastiprina skaņu.  Tas ir veidots, lai derētu visiem, bet patiesībā nevienam… JO MUMS KATRAM AUSIS IR ATŠĶIRĪGAS – KĀ NO IEKŠPUSES, TĀ NO ĀRPUSES!!! Tāpēc, ja tas ausī ” sēdēs” slikti, tad var parādīties kairinājums un auss vienkārši sāpēs! Tas arī negatīvi ietekmēs skaņas kvalitāti. Tādēļ tas, kas sākotnēji likās izdevīgs piedāvājums,  varētu būt vienkārši naudas izšķiešana. Tad jūs vienkārši noliksiet to galda atvilktnē un aizmirsīsiet par to. Vai arī labākajā gadījumā sūtiet atpakaļ, ja nav laiks nokavēts.

 Labākās iespējas tiem, kas grib ietaupīt naudu. Tagad jūs varat iegādāties ļoti labus digitālos dzirdes aparātus par saprātīgu cenu. Pirms iegādes tos ir iespēja izmēģināt, it īpaši cilvēkiem, kuri iepriekš nav lietojuši dzirdes aparātus.Pateicoties jaunajām tehnoloģijām, FlexTrial – izmēģinājuma dzirdes aparātus, var izmēģināt reālajā dzīve uz nedēļu vai pat mēnesī, precizējot to, kas katram ir nepieciešams, saskaņā ar individuālajām dzirdes īpašībām. Mūsu pieredzējušie dzirdes speciālisti var izvēlēties vairākus dzirdes aparātu variantus, lai atrastu ideālāko, piemērotāko risinājumu.